Rush forsvarer Carroll

Ian Rush mener det er urettferdig at Andy Carroll bare bedømmes etter hvor mange mål han scorer.

Carroll har blitt kritisert for ikke å være verdig å bære Liverpool-trøya, men Ian Rush forsvarer 23-åringen.

- Hvem er en Liverpool-spiller? Det er fordi han ikke scorer mål at folk sier slikt, sier Rush, ifølge Press Association.

Geordien har scoret åtte mål på 48 kamper for Liverpool, og kritiske røster mener Carroll ikke bidrar med nok. Det er Rush uenig i.

- Folk bedømmer spisser etter hvor mange mål de scorer. Det er ikke alltid rettferdig, men når spisser ikke scorer mål, vil pressen sette spørsmålstegn ved deg, sier Liverpool-legenden.

Rush mener Carroll fortjener flere sjanser til å vise hva han kan utrette.

- Måten Liverpool spiller på, er kanskje ikke lik måten Newcastle spilte på. Men Andy ønsker å lære, og han må få sjansen til å gjøre det. Han jobber hardt og han er en ung gutt som trenger tid på å tilpasse seg.

Waliseren tror også at samarbeidet mellom Carroll og duoen Luis Suárez og Steven Gerrard kan bære frukter for Liverpool.

- Andy Carroll er en god spiller. Luis Suárez og Steven Gerrard kan spille rundt ham, fordi de er gode spillere som leser spillet godt. Men det spiller ingen rolle at han er høy. Høyden betyr ingenting for en Liverpool-spiss, sier Rush.

Rush scoret selv 346 mål på 660 kamper for Liverpool, og waliseren tror Carroll er i ferd med å venne seg til forventningene som stilles til ham.

- Han lærer om spillet og forventningene i denne klubben. Forventningene er utrolig høye, og han hadde kanskje ikke det samme presset på seg i Newcastle. Her kreves det at man spiller bra i fem av seks kamper - ikke bare tre av seks. Slik er presset når man spiller for Liverpool, og sånn vil det alltid være, avslutter Ian Rush, ifølge Press Association.