Rush glad for Gerrards hattrick

Ian Rush mistet på tirsdag rekorden i å være den foreløpig siste Liverpool-spilleren til å lage hattrick mot Everton. Legenden er glad for at det var Steven Gerrard som tok den i fra ham.

Ian Rush var den forrige Liverpool-spilleren til å lage hattrick mot Everton før Steven Gerrard klarte det samme på tirsdag. Faktisk sto Rush for hele fire fulltreffere i 5-0-seieren på Goodison Park for 30 år siden, og supporterne synger om det fortsatt. «Rush scored one, Rush scored two, Rush scored three and Rush scored four» kommer på slutten av sangen «Poor Scouser Tommy»
- Statistikk er til for å brytes, og det er herlig å se Gerrard ta den i fra meg, sier Ian Rush til Liverpool Echo.

- Det var en spesiell kveld for Steven, og han fortjente det. Han scoret noen flotte mål, og det var belønning for en god lagopptreden.

- Jeg nettet fire på Goodison i 1982 og supporterne synger om det fortsatt. Lokaloppgjørene betyr så mye, og det er ingen bedre kamp enn det til å score et hattrick.

- Det var typisk Stevie. Han drev fremover, inspirerte alle rundt seg og viste seg som en leder. Det er flott å ha ham tilbake i toppform.

- Han har oppnådd mye, men har fortsatt år igjen. Jeg vet at han er sulten på å vinne flere trofeer. Det var stort å vinne Carling Cup, men han ønsker mer. Han vil selvsagt bli en av legendene i klubbens historie.

- Han hadde en vanskelig tid med skader i fjor, men jeg visste hele tiden at han ville komme tilbake på det nivået. Det er ingen bedre midtbanespiller i dette landet enn Steven, og han viste det mot Everton.

Steven Gerrards hattrick mot Everton på tirsdag var hans femte for klubben. Han står nå likt med Harry Chambers og Billy Liddell på fem. Bare åtte spillere har flere hattrick for Liverpool, inkludert Sam Raybould (6) som er den neste Gerrard skal forsøke å tangere.