Sagaen om Sigurdsson mot slutten

Sky Sports hevder at Gylfi Sigurdsson på onsdag vil bli bekreftet som det første kjøpet til den nye manageren Andre Villas-Boas hos Tottenham.

Etter at den 22-årige islendingen først var på vei til Swansea og Brendan Rodgers fra Hoffenheim, trodde mange at han uten underskrift på Liberty ville følge Rodgers til Liverpool.

Fra Anfield ble det lekket ut av midtbanespilleren hadde vært for kravstor i forhold til sine personlige betingelser, og Tottenham ble snart favoritt til å sikre seg spilleren. Det at det har gått utover fristen han fikk fra Hoffenheim om å finne seg en ny klubb i løpet av juni, gjorde imidlertid om at det ble spekulert i om han vurderte å komme til den røde delen av Merseyside likevel.

Det virker imidlertid nå som at utsettelsen hadde med å gjøre at Spurs ønsket å ha sin manager på plass først, og at Gylfi Sigurdsson vil bli bekreftet som deres nye spiller i løpet av onsdag.

Brendan Rodgers, som har antydet at han ønsker 3-4 nye kjøp før sesongen starter, må dermed søke andre steder etter forsterkninger.