Sahin hyller de unge spillerne

Matchvinner Nuri Sahin hyller Liverpools unge fremadstormende spillere etter ligacuptriumfen på The Hawthorns i går kveld.

Tomålsscorer Sahin var en av banens aller beste spillere i 2-1 seieren i går kveld. Tyrkeren var imidlertid selv mer opptatt av prestasjonene til neste generasjon Liverpool-spillere. Andre Wisdom, Jack Robinson, Samed Yesil, Suso og Jerome Sinclair er alle fortsatt bare i tenårene, men bidro i går sterkt til at et rutinert WBA-mannskap ble slått ut av Capital One Cup.

- Dette var en flott kveld for Liverpool. Alle bør være stolte over dette laget. Vi stilte med et ungt og uerfarent mannskap, men alle de unge guttene gjorde det veldig bra, uttalte Sahin til Liverpool Echo etter kampslutt.

- Det ble en spesiell kamp for Jerome, la tyrkeren til.

Jerome Sinclair fikk som kjent sin Liverpool-debut ti minutter før slutt på The Hawthorns, og ble dermed tidenes yngste Liverpool-spiller.

- Det var ingen enkel kamp for oss. Vi spilte mot et tøft Premier League-lag i West Bromwich, men vi spilte tidvis god fotball. Vi fortjente å gå videre, og vi er henrykt over seieren, fortsatte Sahin.

Tyrkeren spilte sin beste kamp for Liverpool etter låneovergangen fra Real Madrid, og nå håper han på fornyet tillit mot Norwich på lørdag.

- Det var selvsagt stort å score to mål, men det var viktigere for meg å hjelpe laget til en seier. Jeg er glad for at jeg spilte så bra i denne kampen. Jeg føler at formen blir bedre for hver dag som går.

- Jeg spilte ingen dårlig kamp mot Young Boys i forrige uke heller, og i denne kampen følte jeg meg på et enda høyere nivå rent fysisk. Jeg er her for å spille fotball, og nå kan jeg forhåpentligvis hjelpe laget i ligaen. Jeg ønsker å spille hvert eneste minutt.

- Det eneste jeg kan gjøre er å trene hardt og stå på videre. Jeg lover at jeg alltid gjør mitt beste på trening og ute på banen i kamper.

Sahin er overbevist om at Brendan Rodgers snart vil få betalt for sine metoder i form av poeng i ligaen også.

- Vi spilte veldig bra mot Manchester United i helgen. Det var en kamp vi fortjente å vinne. Fortsetter vi å spille fotball på den måten vil resultatene komme. Jeg er veldig positiv med tanke på resten av denne sesongen.

- Manageren har sin filosofi, og vi må fortsette å holde oss til den. Dersom klubben og supporterne gir ham tid, vil poengene komme. Det vet jeg, for jeg kommer fra en klubb i Borussia Dortmund hvor akkurat dette hendte.