Sahin klar til å ta ansvar

Som en av de mest erfarne spillerne i troppen mot Young Boys er Nuri Sahin klar til å ta på seg mye ansvar. Tyrkeren trenger spilletid for å finne kampformen.

Nuri Sahin hadde en mindre vellykket debut mot Arsenal. Mot Sunderland var han ubenyttet reserve. 24-åringen vil få et større ansvar med mange seniorspillere igjen hjemme på Merseyside.
- Jeg er en av de mest erfarne spillerne på banen. Selvsagt vil jeg forsøke å lede laget, sa Nuri Sahin på gårsdagens pressekonferanse i Bern.

- Jeg spiller sentralt på midtbanen. Jeg må ta mye ansvar. Jeg er glad for å gjøre det, men vi har også andre spillere som kan lede laget.

- Dette er en god kamp for meg. Jeg er glad for å spille en viktig kamp på et flott stadion som dette. Jeg trenger kamper for å nå mitt toppnivå, og det er grunnen til at jeg er her. Jeg spilte bare noen få kamper for Madrid forrige sesong. Jeg ønsker å spille hvert minutt av hver kamp mens jeg er her. Alle spillerne ønsker å spille. Jeg er meget fokusert på å gjøre det bra mot Young Boys.

- Jeg har spilt i denne turneringen med Borussia Dortmund tidligere, og det er en vanskelig turnering. Når lag fra Champions League kommer inn etter gruppespillet, blir det en meget vanskelig turnering.

- I England er det kanskje mer fokus på Champions League. Engelske lag pleier å vinne der. Hvis dere ser på semifinalistene, er det vanligvis lag fra Spania og England.

- Jeg er ikke den type person som sier at Europa League er et steg ned. Europa League er en meget, meget god turnering. Vi skal forsøke å være med helt til slutt.

Sahin er lånt inn fra Real Madrid for hele inneværende sesong.
- Jeg har funnet meg bra til rette. Liverpool er en meget stor klubb. Manageren, laget og folk i Liverpool har gjort en meget god jobb med å hjelpe meg til å finne meg til rette.

Sahin støtter Brendan Rodgers’ valg om å la nøkkelspillere være igjen hjemme på Merseyside.
- Det er ingen mangel på respekt for Young Boys. Det handler mer om terminlisten. Vi må spille torsdag/søndag. Av den grunn har manageren bestemt seg for å gi noen hvile.