Scoring av Bijev

Bijev nettet for Fortuna Düsseldorf II. Drøy time for Cole. Darby tilbake i spill. Amoo har returnert til trening. Silva i aksjon igjen etter familiære problemer.

Villyan Bijev scoret det siste målet til Fortuna Düsseldorf II i 3-0-seieren borte mot KuS Koblenz i tysk Regionalliga West (nivå 4). Spissen ble byttet ut i det 79. minutt. Allerede i det 2. minutt pådro han seg gult kort. Fortuna Düsseldorf ligger nest sist i avdelingen, og rykker sannsynligvis ned.

Danny Wilson var ikke med i kamptroppen til Blackpool da de sikret spill i play-off med 4-0-seier mot Burnley.

David Amoo returnerte til trening denne uken etter å ha slitt med en stram hamstring, men kantspilleren var ikke med i Burys 4-2-seier borte mot Notts County.

Stephen Darby var tilbake for Rochdale til bunnoppgjøret mot Chesterfield. Rochdale tapte 2-4 på b2net stadium, og rykket dermed ned til League Two.

Toni Silva har mistet to kamper for Northampton på grunn av familiære årsaker. Han var i spill i midtuken, og fikk i dag de første 68 minuttene i det målløse oppgjøret borte mot Hereford. Northampton har sikret plassen i League Two med to ligarunder igjen å spille.

Dani Pacheco var ubenyttet reserve da Rayo Vallecano tapte 1-2 borte mot Sporting Gijon. Gjestene fikk to spillere utvist. Lille vant 2-0 borte mot Dijon. Joe Cole ble byttet ut i det 64. minutt.

I morgen spiller Alberto Aquilanis AC Milan hjemme mot Bologna.