Segura positiv til van Gaal

I et tre år gammelt intervju forteller Pep Segura om sin Barcelona-fortid, og er positiv til Van Gaal. Tabloidene melder om Martínez-pressekonferanse på tirsdag.

For tre år siden gjorde Pep Segura et intervju med spanske AS om jobben han gjorde på akademiet i Liverpool, og om fortiden sin i Barcelona. Segura har siden den gang fått mye skryt for jobben han har gjort på akademiet, og mannen Rafa Benítez i sin tid hentet inn har vært et hett tips for en jobb som teknisk direktør dersom FSG skulle opprette den stillingen i sin nye lederstruktur.

I intervjuet fra 2009 er han positiv til Louis van Gaal, som er hovedkandidaten til jobben som sportsdirektør, og som han jobbet sammen med i Barcelona.

- Louis er en manager som får laget til å vokse, og leder klubben. Han tilbyr en type stil, en arbeidsmetode, og lærer den bort. Jeg har ikke møtt en person med hans kompetanse og dømmekraft, selv på grasrotnivå, sa Segura den gang.

Tabloider melder om pressekonferanse
Sunday Mirror og Daily Mail melder at Roberto Martínez skal holde en pressekonferanse på tirsdag hvor han vil prate om sine fremtidsplaner.

Journalistene som følger Liverpool tettest har avvist at Wigan-manageren allerede har fått et jobbtilbud, og sier at samtaler skal fortsette denne uken, så for den skeptiske kan dette tas med et par klyper salt.