Segura roser Marsh

Akademidirektør Pep Segura roser Mike Marsh sitt arbeid med Liverpool U18. Marsh sine disipler spiller sin første kamp etter juleferien når de møter Crewe på lørdag.

Liverpool U18 er vertskap for Crewe Alexandra på akademiet i Kirkby kommende lørdag. Avspark er klokken 12.00 skandinavisk tid. Før kampen ligger de røde på tredjeplass på tabellen, fem poeng bak Manchester City og Wolverhampton. Crewe er nede på 8.plass, med 13 poeng, noe som er nøyaktig halvparten av det Liverpool har sanket.

- U18 har noen flotte seire denne sesongen, for eksempel borte mot Manchester City og Manchester United. De feilet i juniorcupen mot Seansea. Det var en svart dag. Men alle lag har slike dager i fotball. Det får vi ikke gjort noe med nå. Det var en dårlig kamp, men jeg har forståelse for hva som skjedde, uttaler Segura til Liverpool Echo.

- Laget har fremstått som veldig gode i ligaen dette året. De spiller på den måten vi ønsker at de skal gjøre, men høy intensitet og er svært fokuserte. Alle spillerne virker svært motiverte, fortsetter han.

- Mike Marsh har gjort en veldig god jobb denne sesongen. Jeg har fortalt ham at jeg forsøker å støtte ham i arbeidet han gjør. Mike liker programmet vi har satt opp, og benytter sin erfaring som tidligere spiller på en bra måte.