Senere avreise for EM-spillerne

Liverpool-spillerne som var involvert med England i EM vil reise til USA senere enn den øvrige troppen, og vil ikke spille den første treningskampen mot Toronto.

Steven Gerrard, Glen Johnson, Stewart Downing, Andy Carroll, Martin Kelly og Jordan Henderson vil ikke reise til USA sammen med den øvrige Liverpool-troppen når Anfield-klubben flyr til statene for sin preseason-turné. Disse seks spillerne var som kjent med i den engelske EM-troppen, og vil få ekstra tid til å komme til hektene igjen etter mesterskapet. De vil av den grunn ikke spille treningskampen mot MLS-laget Toronto i Canada den 21.juli, melder Liverpool Echo.

Disse spillerne vil i stedet fly til USA og slutte seg til sine lagkamerater på treningsbasen i Boston to dager etter Toronto-kampen. De kan være aktuelle for kampene mot Roma på Fenway Park 25.juli og mot Tottenham i Baltimore 28.juli.

Manager Brendan Rodgers har gitt alle Liverpool-spillerne som var involvert i Euro 2012 fire uker ferie fra den dagen de ble utslått av EM. Liverpool Echo skriver at Liverpools tropp til USA-turen ennå ikke er bekreftet, men lokalavisen tror at Daniel Agger vil reise sammen med den øvrige troppen ettersom Danmark røk ut av mesterskapet den 17.juni.

Pepe Reina vil antagelig ikke være aktuell for spill i USA i det heletatt, ettersom han var i troppen til Spania som slo Italia i EM-finalen den 1.juli. Luis Suarez, Sebastian Coates og Craig Bellamy er heller ikke aktuelle for USA-turneen på grunn av at de skal delta i OL.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.