Ser frem til at trio skal finne tonen

Luis Suarez, Steven Gerrard og Andy Carroll har minimalt med spilletid sammen, men manager Kenny Dalglish tror at trioen vil finne tonen sammen utover vinteren og våren.

- Jeg har blitt fortalt at de tre kun har spilt 60 minutter sammen. Det er flere årsaker til at de ikke har fått mye spilletid sammen, men i bortekampen mot West Bromwich i oktober husker jeg i alle fall at Luis og Andy gjorde det bra sammen, uttaler Dalglish til skysports.com.

- Luis hadde fremspillet til Andys scoring i den kampen, og vi håper å få se mer av de to sammen. Jeg er glad for at alle spissene er skadefrie og tilgjengelig for øyeblikket. Partnerskap vil utvikle seg innad i laget.

- Vi er litt opprømt over det som har skjedd her i det siste, og jeg tror alle vil si at de har bidratt til at klubben har hatt litt fremgang. Vi har hatt fin fremgang, og vi trenger ikke å trekke frem resultatene mot de to Manchester-klubbene for å hevde det. Det har vært fremgang hele tiden. Troppen er mye sterkere nå enn den var i fjor – noe som er fremgang.

- Vi kan ikke se oss tilbake og tenke om, men og kanskje når det gjelder poengene vi har avgitt på hjemmebane. Vi har fortsatt mye fotball som skal spilles.