Ser til lånemarkedet i utlandet

Brendan Rodgers håper å gjøre fremskritt på transferfronten i løpet av et par dager, og bekrefter at han har sett til lånemarkedet i utlandet etter forsterkninger.

Brendan Rodgers ønsker svært gjerne å signere Swanseas midtbanespiller Joe Allen når spillerens deltagelse i OL er over. Liverpools manager avslører at det er aktuelt å låne inn spillere fra utlandet.

- Det er ingenting umiddelbart forestående, ikke det jeg er klar over, men forhåpentligvis blir det fremskritt de neste par dagene., sier Brendan Rodgers til The Guardian.

- Jeg ønsker å få inn spillere heller før enn senere. Det er viktig å få gruppen sammen så fort som mulig. Hvis ikke må vi bare være tålmodige. Jeg vil være fornøyd så lenge vi får inn noen før slutten av august.

- Jeg har også sett på én eller to låneavtaler fra utlandet. Det er noen kvalitetsspillere i det markedet som jeg har gjort henvendelser på.

- Sammensetningen av gruppen vil forandre seg før sesongen starter, og det vil også forandre dynamikken i laget.

Ifølge The Times vil Liverpool spare £14M i året på å ha kvittet seg med Alberto Aquilani, Dirk Kuyt og Maxi Rodriguez. Liverpool kommer fortsatt til å betale deler av Aquilanis lønn. Mesteparten av spillerens lønn på £80000 i uken er derimot borte fra lønnsbudsjettet.

Football Italia opplyste i går at Liverpool skal betale €2,5M (£2M) av Alberto Aquilanis lønn på €4M (£3,2M) de neste to årene. Deretter skal Fiorentina ta over €1,5M (£1,2M) per sesong pluss prestasjonsrelaterte bonuser frem til 2015.