Shelvey glad for debut

Jonjo Shelvey har takket landslagssjef Roy Hodgson for at han fikk sin A-landslagsdebut for England mot San Marino i går. Nå kan han bli sendt tilbake på U21-landslaget.

Jonjo Shelvey debuterte på Englands A-landslag da han kom inn for Michael Carrick etter 66 minutter.
- Det kunne ikke ha gått bedre. Jeg har takket Roy for at han ga meg muligheten til å gå ut og vise hva jeg er verdt. Forhåpentligvis kan jeg bli tatt ut flere ganger, sier Shelvey til FATV.

- Jeg er høyt oppe etter å ha spilt min første kamp, spesielt ettersom det var på Wembley foran England-supporterne.

- Jeg fikk beskjed om å spille ballen og få flyt i spillet, og jeg tror jeg klarte det. Om jeg blir tatt ut neste gang, er opp til manageren, men jeg føler at jeg har bevist min verdi og at jeg kan spille på dette nivået.

Shelvey kan komme til å bli sendt ned på U21-landslaget igjen til returkampen mot Serbia i play-off til EM etter han nå har sonet ferdig karantenen på U21-landslaget samtidig som Steven Gerrard returnerer til A-landslaget.
- Jeg vet ikke hva som skjer nå, enten om jeg blir værende eller går tilbake til U21. Forhåpentligvis har Hodgson meg i tankene for fremtidige uttak, sier Shelvey ifølge skysports.com.

- Jeg begynte uken litt nervøst, ikke når det gjelder det treningsmessige, men på hotellet. Men ettersom uken skred frem fikk jeg mer selvtillit.

- Min far har hele tiden sagt at jeg forhåpentligvis ville få spille for England en dag, og det har gått i oppfyllelse. Det er hva drømmer er laget av.

Jonjo Shelvey fikk sin Liverpool-debut nettopp under Roy Hodgson i ligacuptapet mot Northampton i september 2010.