Shelvey håper på spilletid i FA-cupen

Jonjo Shelvey håper å være blant Liverpools utvalgte mot Oldham. Han utelukker ikke å gå på et nytt utlån dersom han er langt unna førsteelleveren fremover.

Jonjo Shelvey scoret sitt første seniormål i FA-cupen, men hans største minne fra turneringen er Steven Gerrards solide spill for Liverpool i finalen mot West Ham i 2006.
- Jeg scoret mitt første mål i FA-cupen, for Charlton mot Norwich. Bortsett fra det er mitt største minne, selv om jeg er West Ham-fan, å se Steven Gerrard score to mål i finalen mot oss. Det var hjerteknusende, sier Jonjo Shelvey til Liverpoolfc.tv.

- Det ville være en ære å hjelpe Liverpool til å gå hele veien, og vi har selvsagt også Carling Cup. Vi kan gå til finale der også - tenk for en 19-åring å spille på Wembley.

Midtbanespilleren ble i slutten av november hentet tilbake fra et utlån i Blackpool. Han håper å få tillit mot Oldham og øke muligheten til en regelmessig plass i startelleveren.
- Forhåpentligvis kan jeg få en sjanse fordi FA-cupen ville være en mulighet til å vise seg frem for manageren.

- Du må gi Kenny det inntrykket at du er klar for å spille. Det er selvsagt press på deg, men det er en del av det å være fotballspiller. Forhåpentligvis kan jeg og noen andre unggutter få muligheten til å vise Kenny hva vi kan.

Shelvey scoret seks mål på 10 kamper for Blackpool. Han fikk sin første kamp fra start i Premier League i 2-0-seieren mot Aston Villa.
- Jeg var litt overrasket. Manageren gikk gjennom laget og sa navnet mitt. Det var litt som: «Sa han navnet mitt?» Det var bra av ham å gi meg min første Premier League-kamp fra start. Forhåpentligvis betalte jeg tilbake med min opptreden.

- Avslutningene var ikke helt i orden den dagen, men forhåpentligvis vil det bli bedre dersom jeg får en ny mulighet i fremtiden.

- Jeg ønsker bare å spille flere og flere kamper. Det er flott å bli byttet inn for Liverpool Football Club, men det er å spille flere kamper fra start jeg ønsker. Det er på trening jeg må imponere.

Shelvey ble tilbakekalt fra utlånet i Blackpool på grunn av Lucas Leivas kneskade. Dalglish har ikke utelukket at midtbanespilleren kan bli sendt ut på lån igjen.
- Jeg ønsker først og fremst å bli her og kjempe om en plass, men hvis jeg ikke er i nærheten, så vil jeg kanskje se på det alternativet. Men for øyeblikket ønsker jeg å kjempe for plassen min i Liverpool Football Club.

Shelvey trivdes å jobbe med manager Ian Holloway i Blackpool.
- Han er annerledes, men en god manager. Hans lederstil er meget forskjellig fra Kenny Dalglish, men han er likevel meget god. Spillerne og alle andre får et løft av ham.

- Han ringte til meg etter den første kampen jeg spilte og sa at han ikke ville tillate meg å skyte fra 30 meter igjen. Heldigvis så gikk den inn.