Sigurdsson på vei til Tottenham

Brendan Rodgers hadde håpet å lokke midtbanespilleren Gylfi Sigurdsson til Anfield. Nå ser det ut til at islendingen i stedet ender opp på White Hart Lane.

Det er BBC Sport som melder at Tottenham nå er store favoritter til å sikre seg den islandske landslagsspilleren. 22-åringen ble hentet til Swansea på lån fra Hoffenheim av Brendan Rodgers sist vinter, og det virket lenge som om han ville slå følge med nord-iren til Anfield etter sitt suksessfulle låneopphold på Liberty Stadium.

Liverpool startet også forhandlinger med Hoffenheim om en overgang, men nå forventer altså BBC Sport at 22-åringen i stedet velger Tottenham som sin nye klubb.

BBC skriver at Tottenham vil betale rundt £8M for spilleren, og hevder at Sigurdsson vil gjennomgå den medisinske testen på White Hart Lane i løpet av de kommende 24 timene. BBC tror imidlertid ikke at overgangen vil bli bekreftet før 1.juli.

Dersom spilleren ikke ombestemmer seg i siste liten, ser det altså ut til at Brendan Rodgers går glipp av et av sine fremste transfermål denne sommeren.