Sikter mot Europa

Danny Simpson og Newcastle håper å ta et langt skritt mot spill i Europa neste sesong ved å få et godt resultat mot tabellnabo Liverpool på søndag. Utsolgt på St. James’ Park.

Newcastle ligger pr. i dag som nummer seks i Premier League, og med åtte poengs avstand til Liverpool på plassen bak. Skulle det bli seier på søndag vil forspranget være på 11 poeng og med bare syv kamper igjen å spille.

- Det ville være enormt for meg å spille i Europa, sier Danny Simpson til The Chronicle.

- Jeg kom hit da vi var i Championship. Vi vant den ligaen, hadde en solid sesong hvor vi endte på 12.plass, og det å kunne kvalifisere seg for spill i Europa ville vært fantastisk.

- Når en ser på forbedringen av laget over de tre siste årene, så har det vært glimrende. Hvis en nå kunne ta neste skritt og komme ut i Europa, ville det betydd enormt for alle i klubben.

- Vi har fortsatt arbeid å gjøre, men la oss angripe de siste åtte kampene slik vi har gjort i de to siste. La oss starte med Liverpool til helgen.

- Hvis du hadde sagt til meg at vi skulle ligge åtte poeng foran dem på dette tidspunktet, når en tenker på hvor mye penger de har brukt, da ville jeg ha vært henrykt, legger Simpson til.

- De er en enorm klubb, men vi har gitt oss selv et fantastisk utgangspunkt. Vi har sørget for at det blir en stor kamp mot Liverpool. Hvis vi spiller som vi gjorde i West Bromwich, da kan vi gjøre forspranget større.

Newcastle melder på sin hjemmeside at alle billettene nå er solgt til kampen mot Liverpool.