Sinclair kan bli tidenes yngste LFC-spiller

Jerome Sinclair kan bli tidenes yngste spiller til å spille for Liverpools førstelag, etter at han har blitt forfremmet til førstelagstroppen i forbindelse med kveldens ligacupkamp mot West Bromwich.

Det er Liverpool Echo som melder at spissen som fylte 16 år sist torsdag vil reise til The Hawthorns som en del av Liverpools tropp. Lokalavisen hevder at Brendan Rodgers vurderer å gi Sinclair en plass på reservebenken, og dersom han kommer inn blir han Liverpools yngste spiller gjennom tidene. Den nåværende rekorden holdes av Jack Robinson, som debuerte for de røde i en alder av 16 år og 250 dager da han spilte mot Hull City i mai 2010.

Ironisk nok startet Sinclair karrieren på akademiet til West Bromwich før ferden gikk til Liverpool sommeren 2011. Sinclair har imponert for U18 denne sesongen, og var også god da han spilte mot Inter Milan i NextGen Series i forrige uke.

Echo skriver at den unge midtstopperen Stephen Sama også har blitt forfremmet til førstelagstroppen i forbindelse med kveldens kamp i Midlands, der det er ventet at Rodgers vil stille med et meget ungt mannskap.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.