Singapore XI - Liverpool U19 0-1

Samed Yesil nettet kampens eneste mål da Liverpool U19 beseiret Singapore XI i semifinalen i NexLions Cup i Singapore. Sporting Lisboa U19 venter i finalen på søndag.

Liverpool U19: Fulton, McLaughlin, Smith, Jones, Heaton, Lussey, Morgan, Dunn, Yesil, Pelosi, Ibe (Peterson 70).
Innbyttere: Mersin, Maguire, Baio, Sinclair, Peterson.

 Liverpool U19 spiller semifinale i NexLions Cup mot Singapore XI på Jalan Besar Stadium i Singapore. Sporting Lisboa U19 beseiret Manchester United U19 4-1 i den andre semifinalen.

Liverpool har tre 16-åringer, en 17-åring og syv 18 åringer i startoppstillingen. Singapore har syv spillere over 20 år, inkludert to 21-åringer.

Det offisielle tilskuertallet er 4298.

1.omgang:

21.min: Et avslutningsforsøk fra Shahfiq Ghani tippes mesterlig over til corner av keeper Ryan Fulton.

27. min 0-1 YESIL : Samed Yesil scorer med et hælspark fra fem meter.

Pause

2.omgang

>57.min: Godt forsøk fra Safirul Sulaiman.

>62.min: Pelosi får frispark. Hamzah får gult kort.

>76.min: Samuel Benjamin får gult kort.

Slutt

Samed Yesil nettet kampens eneste mål da Liverpool U19 beseiret Singapore XI i semifinalen i NexLions Cup i Singapore. Sporting Lisboa U19, som beseiret Manchester United U19 4-1, venter i finalen på søndag.

- Før kampen sa jeg at jeg ønsket å møte Sporting Lisboa på søndag fordi det vil bli en skikkelig utfordring for våre spillere, uttaler trener Alex Inglethorpe til Liverpoolfc.com.

- De møter ikke ofte slike lag som Sporting, som har en annen stil en mange engelske lag. Dette er spillere som Premier League-managere ser på, så det er en god målestokk for å se hvordan de står mot disse spillerne fra kontinent.

- Noen av våre spillere er bare 16 år, så å komme hit å vinne mot et lag som har et par 21-åringer er flott lærdom for dem.