Siste sjanse for Hicks og Gillett

Tom Hicks og George Gillett har fått en siste sjanse til å bevise at de ble utsatt for en svindel da Liverpool FC ble solgt. Det melder Liverpool Echo.

I High Court i London ble det i går bestemt at Hicks og Gillett skal få tilgang til en stor mengde ekstra dokumenter i sitt forsøk på å bevise at de ble svindlet da Liverpool FC ble solgt til New England Sports Ventures. Amerikanerne ble imidlertid fortalt at de ville få forbud mot å ta saken videre i rettssystemet i Storbrittannia dersom dokumentene de nå får tilgang til ikke bringer frem nye beviser som gjør at duoen får medhold i sitt erstatningskrav.

- Dette er deres siste sjanse. Dersom dere ikke kan fremlegge beviser etter dette vil dere ikke kunne komme med nye anklager mot Royal Bank of Scotland, det gamle Liverpool-styret og dagens administrerende direktør Ian Ayre i fremtiden, uttalte Lord Justice Peter Smith til amerikanernes advokat Ali Malek.

- Nå står døren åpen, men den vil bli slått igjen. Da får Hicks rope så høyt han vil i Texas, men han vil ikke få mulighet til det her til lands, fortsatte Smith.

Hicks og Gillett må sannsynligvis komme til Storbritannia for å gjennomgå dokumentene de nå får tilgang til. Dokumentene vil bli frigitt i løpet av de neste 35 dagene, og høringen vil finne sted tidlig i mai.

Det gjenstår forøvrig en separat høring, der tidligere Liverpool-formann Sir Martin Broughton ønsker å få rettens medhold i at han ikke svindlet de to amerikanerne.