Skadebekymringer for Stoke

Stoke City melder på sine offisielle nettsider at manager Tony Pulis er bekymret over skader på flere av sine spillere foran morgendagens kamp mot Liverpool på Anfield.

Det er spesielt i forsvaret at Stoke har problemer med skader. Forsvarsspillerne Jonathan Woodgate, Marc Wilson og Ryan Shotton blir alle betraktet som tvilsomme til morgendagens kamp. Woodgate og Wilson sliter med småskader, mens Shotton hinket av banen med en ankelskade da Stoke slo Gillingham i FA-cupen forrige helg.

Dette kan bety at Pulis må stille med andre sidebacker enn han vanligvis gjør. Stoke-manageren bekrefter at Andy Wilkinson er skadefri igjen etter en kneskade som gjorde at han måtte stå over kampen mot Wigan. Han vil da trolig starte på høyreback. Det faktum at Shotton ikke kan spille, kan også åpne døren for et gjensyn med Jermaine Pennant. Pennant har vært innbytter i Stokes to siste kamper, men kan nå komme til å starte mot klubben han spilte for i tre år. Det er også ventet at Matthew Etherington vil spille fra start for gjestene, etter at han ble hvilt i FA-cupkampen mot Gillingham.

Kampen byr også på gjensyn med Peter Crouch.