Skrtel filosofisk om fremtiden

Martin Skrtel forholder seg til at han har en bindende kontrakt med Liverpool, men innrømmer at det ligger andre tilbud på bordet og at det gjenstår å bli enig om en ny kontrakt på Anfield.

Brendan Rodgers søker etter å styrke stallen med nye spillere foran neste sesong, men minst like viktig er at manageren sørger for at klubbens nåværende spillere blir bundet opp i avtaler som knytter dem til Liverpool i flere sesonger framover.

Midtstopperne Daniel Agger og Martin Skrtel er blant disse, og man ønsker å forlenge kontraktene til de to 27-åringene som løper til 2014.

- Jeg er Liverpoolspiller fordi jeg har en bindende kontrakt her, slår Martin Skrtel fast til den slovakiske avisen Dennik Sport. – Det eksisterer flere tilbud, men uten tillatelse fra Liverpool vil det ikke skje noe med det.

- Vi har vært i samtaler om en ny kontrakt, men har ikke kommet videre angående det. For øyeblikket spiller jeg i Liverpool og hva som vil skje i fremtiden er det ingen som kan spå.

- Han er absolutt helt grei, sier stopperen om den nye manageren Brendan Rodgers. – Han har en åpen innstilling mot spillere og er veldig folkelig i måten han prøver å kommunisere med oss så mye som mulig.

- Takket være ham har atmosfæren i klubben forandret seg. Den er nå mer avslappet.