Skrtel forventer vrien kamp

Martin Skrtel mener det er viktig å være fokusert når Liverpool møter Championship-klubben Brighton i 5. runde av FA-cupen senere i dag. Forventer en hardtarbeidende motstander.

Brighton slo ut Newcastle i forrige runde. Martin Skrtel vet at Liverpool ikke må undervurdere sydkystklubben. Liverpool vant 2-1 borte mot Brighton i Carling Cup tidligere i sesongen.
- Jeg synes hver kamp er forskjellig. Denne gang spiller vi på Anfield. De er i Championship, men de har mye kvalitet. Når du møter lag fra lavere divisjoner, jobber de vanligvis veldig hardt og gjør ting vanskelig for deg, sier Martin Skrtel til LFC Magazine.

- Vi må sørge for at vi er skikkelig fokusert fordi vi må vinne denne kampen. FA-cupen er enda en mulighet for å vinne et trofé. Vi er i åttendedelsfinalen nå og har en sjanse til å gå til kvartfinale. Vi må gjøre alt for å klare det. Dette er det lengste jeg har kommet i FA-cupen så langt, men jeg ønsker å gå lengre.

Tre dager etter at Liverpool hadde sikre finaleplass i Carling Cup ble Manchester United ekspedert fra FA-cupen. Det var en meget god uke for Anfield-klubben.
- Det var en av de beste. I 2009 slo vi Real Madrid 4-0 og så Manchester United 4-1. Det var også en god uke. Å beseire City og så United var selvsagt bra, men de kampene er historie nå. Vi har kamper fremover som vi må vinne.

Dirk Kuyt scoret vinnermålet mot Manchester United i forrige runde av FA-cupen.
- Det var i den andre enden av banen, men jeg kunne se det. Det var et flott mål. Det var også flott forarbeid fra Andy (Carroll). Han vant en heading og det var en god avslutning av Dirk.

- Det var tilfredsstillende å avgjøre så sent. Kanskje spilte vi ikke så bra. De spilte kanskje ballen bedre enn oss, men vi vant, og det er det viktigste.