Skrtel hyller Bellamy

Martin Skrtel hyller Craig Bellamy etter seieren over Newcastle, og forklarer også sin fantastiske redning på streken på stillingen 2-1.

Bellamy gjorde Liverpools to første mål mot Newcastle, noe som ikke har gått ubemerket hen hos Skrtel.

- Craig gjorde en veldig god kamp, og vi er henrykt på hans vegne at han satte inn to mål mot sin gamle klubb. Han viste igjen hvilken stor fotballspiller han er, sier Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Alle vet hvilke kvaliteter han besitter, og han viser dem i hver eneste kamp han spiller. Han er en stor spiller, og vi er svært glade for å ha ham på laget vårt, fortsetter midtstopperen.

- Seieren over Newcastle var svært viktig for oss. Ikke minst siden vi ikke vant de to foregående kampene. Nå fikk vi tre poeng igjen, og er veldig glade for det.

Slovaken roser også lagkaptein Steven Gerrard for hans gode innhopp fra benken den siste halvtimen av kampen.

- Stevie er spesiell. Han har vært ute med skade en stund, men scoret og viste hvilken veldig viktig spiller han er for Liverpool. Han har gitt alle mye selvtillit. Vi har mange kamper foran oss nå, bare i januar, og at han er tilbake gir oss et stort løft. Vi er glade for at han er tilbake.

Skrtel gjorde en svært viktig redning på streken på stillingen 2-1 mot Newcastle, da alle trodde at Demba Bas chip over Pepe Reina skulle gå i mål.

- Jeg forsøkte bare å gjøre mitt beste, og få ballen vekk. Ballen var på vei inn i mål, og jeg er glad for at jeg klarte å hjelpe laget med å klarere ballen.

Forsvarsspilleren retter nå blikket mot tirsdagens kamp borte mot Manchester City. Den første av tre kamper mot City i januar, da lagene også møtes i semifinalene i Carling Cup.

- Vi spilte veldig bra mot City på Anfield, og viste at vi kan konkurrere med dem. Klarer vi å gjenta den prestasjonen på tirsdag, er vi utvilsomt kapable til å få et godt resultat mot dem. Vi ser frem til kampen, og vil gjøre vårt beste.

- Dette blir spesielle kamper, da vi møter dem tre ganger i løpet av kort tid. Vi håper på suksess.