Skrtel tilbake fra skade

Luis Suarez scoret Uruguays trøstemål i stortap mot Bolivia. 90 minutter for Martin Skrtel, Daniel Agger, Nuri Sahin, Joe Allen og Suarez. Ingen spilletid for Pepe Reina og Sebastian Coates.

Martin Skrtel pådro seg en hodeskade i et sammenstøt med en motspiller i fredagens landskamp mot Latvia, men Slovakias landslagskaptein var tilbake og spilte samtlige minutter i 0-1-tapet hjemme mot Hellas i dag. Også stopperkollega Daniel Agger fikk 90 minutter da Danmark tapte 1-3 mot Italia i Milano.

Nuri Sahin fikk denne gang tillit i startoppstillingen til Tyrkia. Midtbanespilleren var på banen hele kampen i Budapest. Ungarn gikk seirende ut med 3-1.

I Osijek tapte Wales 0-2 mot Kroatia. Også Joe Allen spilte hele kampen. Spania-Frankrike endte 1-1 etter fransk utligning fire minutter på overtid. Pepe Reina var ubenyttet reserve.

Uruguay røk hele 1-4 mot Bolivia i høyden i La Paz. Luis Suarez spilte fra start, og spissen satte inn bortelagets trøstemål fra frispark i det 80. minutt. Sebastian Coates satt på benken.