Skrtel vant rødt slag

Landslagskapteinene Daniel Agger og Martin Skrtel møttes i Odense, og det var sistnevnte som kunne triumfere da Slovakia beseiret Danmark 3-1. 90 minutter for Joe Allen og Charlie Adam.

I kveldens runde med privatlandskamper ledet Daniel Agger og Martin Skrtel sine landslag til møte på dansk jord. Danmark tok ledelsen midtveis i 1.omgang, i landskamp nr.50 for Agger, men Slovakia slo tilbake med tre scoringer etter pause. 3-1 til Slovakia ble sluttresultatet, hvor Daniel Agger gikk av banen etter 76 minutter på stillingen 1-2. Det skal ikke være snakk om noen skade, mens Martin Skrtel spilte hele kampen.

I Wales spilte Joe Allen hele kampen da vertene tapte 2-0 mot Bosnia. Charlie Adam var også på banen i 90 minutter da hans Skottland vant 3-1 hjemme mot Australia.

Andy Carroll kom aldri særlig med i spillet da han spilte 1.omgang av kampen mellom England og Italia i Bern. Det stod 1-1 etter 45 minutter, etter at Phil Jagielka hadde utlignet. Jermain Defoe, innbytter for Carroll, fastsatte sluttresultatet til 2-1 i 2.omgang.

Uruguay spilte 0-0 mot Frankrike i Le Havre. Sebastian Coates satt på benken gjennom hele kampen. Det gjorde også keeper Danny Ward da Wales tapte 1-0 i en U21 EM-kamp mot Armenia.

Oppdatert: Peter Gulacsi spilte samtlige minutter for Ungarn U21 i 3-2-seieren mot Nord-Irland U21.