Sky: Carroll reiste ikke

Ifølge SkySports skal ikke Andy Carroll ha vært på flyet som er på vei til Hviterussland. West Ham venter fremdeles på svar fra spilleren. Oppdatert: Hjemmeværende med skade.

Det er Alan Myers som dekker nordvest for SkySports som melder dette på sin twitterkonto. Det var forventet at Andy Carroll kom til å være involvert i morgendagens kamp, ettersom kvalifiseringsrundene ikke ville ha noe å si for spill i Europa League for en annen klubb.

Andy Carroll er som kjent blitt gjort tilgjengelig for salg, og jaktes av West Ham og Newcastle. I Newcastle virker det som de føler seg trygg på at spilleren vil foretrekke en overgang til dem, men ifølge BBC er det kun West Ham som har fått akseptert et bud.

Liverpool skal ha godtatt deres bud på £2 millioner for å få låne spilleren for den kommende sesongen, for så at overgangen gjøres permanent neste sommer dersom de beholder plassen. BBC melder at West Ham fremdeles har et håp om at Carroll vil komme til dem, men de er ikke forberedt på å vente for lenge. Alt avhenger av spilleren.

Oppdatert: Ifølge BBC sier Liverpool FC at Andy Carroll er hjemme på grunn av et problem med lysken de ikke vil forverre.