Snappet Assaidi foran Ajax

Liverpool skal ha benyttet anledningen til å utnytte et forhandlingsbrudd mellom Ajax og Heerenveen for å sikre seg Oussama Assaidi. Kamp med Arsenal om Nuri Sahin, Cristian Tello trolig ikke aktuell lenger.

Ajax skal ha vært enig med Heerenveen om en overgangssum for Oussama Assaidi, men avtalen ble lagt på is da spilleren ikke ble enig med storklubben i Amsterdam om de personlige betingelsene. Fulham skal ha prøvd å kjøpe spilleren tidligere i sommer.

Liverpool og Brendan Rodgers skal ha sett sitt snitt til å komme inn og matche tilbudet fra Ajax, og gi Assaidi den lønnen han ba om. Spilleren som fylte 24 år i går vil da ventelig bli den tredje nye spilleren til Anfield i sommer, forutsatt av at han kommer gjennom legesjekken.

Ifølge The Times er Nuri Sahin den andre spilleren som Brendan Rodgers snakket om på dagens pressekonferanse og som man håpet å ha klar i løpet av 48 timer. Arsenal synes imidlertid å ha gjort nye forsøk på å sikre seg tyrkeren på utlån til neste sesong, og selv om Liverpool skal være favoritt i manges øyne virker denne avtalen nå å være mer usikker enn først antatt.

Avisen regner med at kjøpet av Assaidi betyr at Cristian Tello blir i Barcelona, og ikke på utlån til Anfield slik han tidligere var linket.