Søker angrepsstyrke

Brendan Rodgers gjør det klart at han fokuserer på å hente inn flere offensive spillere til Liverpool, som kan bringe scoringer til laget. Clint Dempsey fortsatt på ønskeliste, ifølge Liverpool Echo.

- Dette er hva denne sesongen dreier seg om, sier Rodgers til Liverpool Echo på spørsmål om han behøver mer angrepskraft. - Folk snakket om det å score mål i fjor. De snakket om å spille med to angripere eller en angriper, men det dreier seg om hvilke spillere du har.

- Under mye av forrige sesong spilte laget 4-4-2. Folk roper om at en må spille med to på topp, men ved slutten av sesongen sa alle at vi ikke scoret nok. Med 4-3-3 spiller du med tre angripere, avhengig av hvilke typer de er – hvorvidt det er en lengst fremme og to ute på kanten eller to som spiller mer trangt.

- Jeg ønsker å bringe flere scoringer til troppen. Det vil bety at uavgjorte kamper kan forvandles til seire og tap omgjøres til uavgjort. Hvis vi kan få flere mål i laget og beholde vår stabilitet bakover, da kan vi forhåpentligvis ta av.

Ifølge Liverpool Echo er Clint Dempsey fortsatt på ønskelisten til manageren, men det har vært vanskelig å bli enig med Fulham som forlanger £10M for den 29-årige amerikaneren med et år igjen av sin kontrakt. Samtidig hevder Brendan Rodgers at penger ikke vil stoppe Liverpool i forhold til spillere man virkelig ønsker.

- Det er ingen spillere vi kommer til å miste som følge av penger, jeg vil gjøre det klart, insisterer Liverpools manager. – Hva jeg ønsker å gjøre er også å beskytte klubben. Jeg er ikke typen som vil peke ut en spiller og så la klubben bruke en formue, hvis en kan måtte svi for det senere.

- Det er bare en liten gruppe av spillere som vil være i stand til å komme hit og spille på den måten vi ønsker. Hvis jeg kan sette en verdi på spilleren vil jeg gjøre det, og hvis prisen blir høyere enn det vil vi sette en strek og søke mot andre.

- Hvis det er en spiller der ute som kan gjøre en forskjell, da vil vi gjøre alt som er mulig for å hente ham til klubben. Hva jeg ikke er klar for å gjøre er å kaste bort tid og penger på å hente en spiller som ikke gir ekstra verdi til klubben. Slik er fotballen, hvem skulle tro at en klubb som Glasgow Rangers ville falle sammen?

- Jeg vil gjøre det jeg kan for å få inn de spillerne jeg ønsker. Forhåpentligvis vil styret støtte meg i dette.