Søker etter stabilitet

Brendan Rodgers tror at stabilitet er nøkkelordet for at hans lag skal klare målsettingen om en plass blant topp fire denne sesongen.

- Jeg er ikke i tvil om at kvalitetene i vår spillergruppe er helt fantastiske, men nøkkelordet er stabilitet. Klarer vi å spille på et stabilt høyt nivå vil vi ha en god sjanse. Og så er det viktig at du slår tilbake etter en dårlig dag på jobben, slår Rodgers fast overfor Liverpool Echo.

- Jeg har hele tiden hatt stor tro på at denne gruppen ville bli bedre og bedre utover sesongen. Dersom noen hadde sagt til meg den 1.september at vi ville ligge fem poeng bak topp fire akkurat nå, ville vi trolig alle ha vært fornøyd.

- Våre unge spillere har fått erfaring, og nye spillere har innsett ansvaret de har, mens de har jobbet med en ny manager på nye måter å spille fotball på. Det er en sterk lagånd i denne gruppen, og vi blir bedre hele tiden.

- Vi startet bra i 3-1 tapet for Aston Villa også, og dersom vi hadde fått et tidlig mål ville det ha blitt helt annerledes, men i ettertid var reaksjonen på det tapet det viktigste for oss. 2012 har vært et vanskelig år på Anfield, men mot Fulham ga vi oss selv en god plattform som vi kan ta med oss inn i det nye året.

Nå ser manageren frem til møtet med Stoke i kveld.

- Det er ingen riktig eller feil måte å spille fotball på. Jeg synes Stoke av og til har blitt offer for urettferdig kritikk. De utfordrer deg på fysikken, noe som er greit for dette er en kontaktsport og på toppnivå er det dette som skjer. Spillerne deres kjemper virklieg for sin sak. Tony Pulis har sørget for at de er godt organiserte, og de har noen enestående spillere. Det blir en tøff utfordring for oss, men vi er klare for kampen. Vi må bare håndtere kamputviklingen og fokusere på egne prestasjoner.