Spearing har henvist Adam til benken

De to siste kampene, mot Everton og Stoke, kan tyde på at Jay Spearing har vunnet drakampen med Charlie Adam om å bli en skadefri Steven Gerrards foretrukne midtbanepartner.

Spearing har i alle fall startet sammen med Gerrard sentralt på Liverpools midtbane i de to siste kampene, på bekostning av nettopp Adam.

- Hver eneste kamp hvor jeg spiller sammen med Stevie G gir meg enormt med selvtillit. Jeg får også større tro på meg selv når jeg får spille kamp etter kamp. Jeg forsøker å vise hva jeg er god for, uttaler scouseren til Press Association.

- Fra et personlig ståsted var det litt skuffende at jeg ikke fikk spille i ligacupfinalen, men dette er et lagspill og vi vant finalen. Å få reise til ligacupfinalen med førstelaget var noe jeg alltid hadde drømt om, og det var ekstra spesielt å reise til Wembley og vinne trofeet.

- Nå er bonusen for meg at jeg er tilbake på banen, og jeg ønsker å vinne mer med Liverpool. Vi har flyten i cupene denne sesongen, og det er noe klubben må ta sikte på å ha hvert år. Etter seieren i ligacupen ønsker vi å nå en ny finale, og vinne mer sølvtøy.

- Det gir hele klubben selvtillit. Ikke bare spillerne. Det er stort, og nå som vi har fått smaken på suksess, ønsker vi mer av det. Denne klubben behøver å spille på Wembley så ofte som mulig.

- Men nå må vi legge dette til side, ettersom vi har en stor kamp på Loftus Road i morgen, hvor vi må plukke poeng. Det er viktig.

- Vi har langt igjen til vi innfrir våre målsettinger, men vi er fornøyd med utviklingen så langt. Nå står vi foran noen viktige kamper, og vi må plukke så mange poeng som mulig for å legge press på lagene foran oss på tabellen. Dersom de avgir poeng og vi fortsetter å plukke poeng, vet du aldri hva som kan skje.