Spearing ser ut til å velge Bolton

Det ser ut til at Bolton Wanderers har klart å utmanøvrere klubber som QPR og Wolves i kampen om signaturen til Jay Spearing.

The Bolton News melder at Spearing ser ut til å være på vei til Reebok Stadium. Avisen påstår at scouseren nå er klar til å sette navnetrekket sitt på en kontrakt med Bolton i en overgang verdt £3M. Bolton satser på å ha Spearing klar for spill til helgens bortekamp mot Hull City.

Brendan Rodgers har fortalt Spearing at han vil få lite spilletid på Anfield denne sesongen, og både QPR og Wolves har lagt inn bud på spilleren. The Bolton News melder at Liverpools akademidirektør Frank McParland og Boltons akademitrener Sammy Lee har overbevist Spearing om at Bolton er et bedre alternativ. Lokalavisen antar at overgangen går i orden i løpet av dagen i dag.

Bolton ønsket opprinnelig å låne Spearing, og et låneopphold var også det scouseren selv ønsket. Men Liverpool FC nærmest tvang Bolton til å legge inn et bud etter at de inviterte andre klubber til å komme med bud på spilleren.

Bolton-manager Owen Coyle følte seg imidlertid ikke trygg på å få tilslaget på Spearing etter Boltons ligacuptap for Crawley Town i går kveld.

- Det er mer komplisert en folk tror. Det er ikke bare å gå ut på markedet og hanke ham inn. Jay Spearing er en veldig god spiller, og det er stor konkurranse om guttens signatur. Vi kan kun gjøre vårt beste, og det vil vi fortsette med, sa Coyle til Sky Sports.

- Jeg kan ikke si nå at han vil skrive under for oss i morgen, fordi det er stor interesse for ham fra klubber som er mye større enn vi er. Vi får se hva som skjer, fortsatte Bolton-manageren.

Coyle hadde da trolig Premier League-trioen Aston Villa, Queens Park Rangers og Southampton i tankene. Alle klubber som har vurdert å legge inn bud på 23-åringen.