Spesiell kamp for Carragher

For Jamie Carragher, med god kjennskap til både den blå og røde delen av Liverpool, blir det en meget spesiell semifinale. Blir skuffet om han ikke får være med i startoppstillingen.

Liverpool og Everton møtes i semifinale i FA-cupen i morgen.
 - Vi har en brukbar statistikk mot Everton de seneste 15 årene, og for en lokal gutt betyr det mye, sier Jamie Carragher til The Times.

- Forhåpentligvis kommer jeg ikke til å returnere gråtende denne gang. Alle vet at jeg var en Evertonian som barn. Jeg reiste til de finalene (i 1986 og 1989), men nå står jeg på motsatt side. Det er mange som støtter Everton der jeg kommer fra. Du mottar mange kommentarer fra folk i uken før kampen, og du blir hisset opp før kampen. Det får deg til å innse hvor mye det betyr for supporterne.

Jamie Carragher føler seg ikke sikker på om han får spille kampen. Daniel Agger er nettopp tilbake fra ribbeinsbrudd og har imponert i de to innhoppene etter skadeavbrekket.
- Jeg ville bli skuffet, men det ville ha vært tilfelle da jeg var syv, og det ville være tilfelle neste sesong. Jeg har alltid hatt den lidenskapen. Det gjør meg til den spilleren jeg er. Jeg ønsker å spille, og det kommer ikke til å forandre seg. Jeg ville være skuffet på lørdag, men jeg var skuffet før Carling Cup-finalen. Vi vant og jeg kom innpå. Du vet aldri hvordan kampen vil gå. Kanskje starter jeg, kanskje ikke. Det viktigste er at Liverpool går til FA-cupfinalen, vinner denne kampen.

- Det er alltid press på Liverpool. Det er uavhengig av hvem vi møter eller hva slags kamp det er. Vi er en av de største klubbene i verden, slik at det er alltid press på oss. Folk sier at vi bør slå Everton på grunn av pengene vi har brukt eller på bakgrunn av hvem vi er, men slik fungerer det ikke.

- Jeg vet at Everton forsøker å spille på at de er underdogs, og det gjorde de i forrige runde mot Sunderland. Kanskje fordi de gikk videre, så gjør de det igjen. Det har skjedde oftere foran et derby de seneste 15 årene at folk forventer at vi skal vinne og at vi er knappe favoritter. Vi h r en god statistikk mot Everton. Enten vi er favoritter eller ikke bryr jeg meg ikke om.

- Det har gått lenge siden Everton vant et trofé, og de vet det. De innser hvor nærme de er å vinne et trofé. Det er ikke bare et lokaloppgjør. For begge handler det om å vinne FA-cupen. For en klubb med den støtten Everton har, en flott supporterskare, deres historie og tradisjon så har det trolig gått alt for lenge for dem.