Spiller med sørgebånd i morgen

Liverpool og Sunderlands spillere vil spille med sorte sørgebånd på Stadium of Light i morgen. Dette for å minnes de 96 Liverpool-supporterne som omkom i Hillsborough-tragedien.

Dette skjer som en følge av rapporten til Hillsborough Independent Panel, som ble lagt frem denne uken. En rapport som konkluderer med at Liverpools supportere ikke hadde noen form for skyld i tragedien på Leppings Lane i 1989, og at politi og myndigheter i ettertid tuklet med bevis for at skylden skulle legges på supporterne slik at deres egen inkompetanse ikke skulle bli avslørt.

Daily Mail melder at Liverpool og Manchester United også er i samtaler om hvordan klubbene skal håndtere deres interne møte på Anfield neste helg. Den første kampen på Anfield etter at rapporten ble lagt frem. I tidligere oppgjør mellom lagene har United-fansen sunget nidviser om Hillsborough-tragedien, noe som har satt sinnene i kok. Daily Mail skriver at United-manager Alex Ferguson kan komme til å skrive til United-supporterne som skal på kampen, og be de om å holde seg for gode til å synge slike sanger og vise respekt. Manchester-klubben vurderer også en kransenedleggelse i forbindelse med kampen.