Spillerbørs for Liverpool U21

Vi har vurdert de 12 spillerne som i kveld var med og slå Chelsea med 4-1.

Peter Gulacsi 5 – Var våken og på alerten gjennom hele kampen, og hadde et par gode redninger på stillingen 0-0.

Brad Smith 5 – Ble rundet et par ganger helt i begynnelsen av kampen av den hurtige venstrebacken til Chelsea, og med Marko Marin på sin side ante en at det kunne bli en hektisk kveld for Brad. Han spilte seg imidlertid stort opp og hadde få problemer med en rusten Marin.

Stephen Sama 5 – Danner et fysisk sterkt midtstopperpar med Wisdom, og med unntak av reduseringen til Chelsea hadde han bra kontroll.

Andre Wisdom 5 – Har masser av rå styrke og fart, men har også en tendens til av og til å komme ut av posisjon. I dag slapp imidlertid de offensive spillerne til Chelsea sjelden til.

Jack Robinson 5 – Solid kamp av scouseren, som overraskende nok startet scoringene med en fin heading ved bakre stolpe.

Conor Coady 5 – Tok kommandoen, vant mange dueller og var god i perioder. Litt slurv trekker ned i en ellers positiv kamp.

Craig Roddan 4 – Brettet opp ermene som alle i rødt gjorde denne fredagskvelden, men er litt den grå eminense på dette laget. Overraskende at Carlos Teixeira ikke har fått sjansen på hans bekostning.

Adam Morgan 5 – Blir brukt en del på høyrekanten nå, men han er ingen ving. Viser stor innsats og fyrer løs så snart han får sjansen når han kommer innover med sin venstreslegge, men blander bra initiativ med tekniske feil.

Krisztian Adorjan 6 – Fikk en del plass i sin playmakerrolle i dag, og brukte den godt. Flere flotte fremspill og sikker med ballen. Kronet det med dagens fineste scoring.

Dani Pacheco 6 – Kom etter hvert inn i kampen og hadde da flere gode initiativ. Hadde et ypperlig forspill til en av de store sjansene til Yesin og var sterkt involvert i målet til Adorjan. Får en 6’er under litt tvil.

Samed Yesin 6 – Ga et godt førsteinntrykk, selv om han burde ha scoret på minst en av to kjempesjanser. Kjapp, har god kontroll, og finner fine posisjoner i og rundt feltet. Uten tvil Liverpools farligste spiller før pause og det vil overraske om han ikke snart får en sjanse i Europa League eller Ligacup.

Michael Ngoo 6 – Kom inn på topp for Yesin og ble et oppspillspunkt med evnen til å holde på ballen med sin fysikk og lange ben. Var involvert i 3-1 og gjorde selv 4-1, og hadde i det hele tatt et godt innhopp den drøye halvtimen han spilte.