Spillerbørs reservelaget

Etter en tam førsteomgang hvor Liverpool ble hardt straffet for å gjøre defensive feil, løftet de unge reservene seg etter pause i dagens kamp mot Man U. Vi har sett nærmere på spillernes prestasjoner.

Peter Gulacsi 4 – Ungareren hadde totalt sett en rolig dag hvor gjestene scoret på to av to muligheter før pause og hadde lite å by på i de siste 45 minuttene. Kunne kanskje vært mer bestemt i feltet ved et par dødballer.

Emmanuel Mendy 4 – Har utviklet seg til å bli en robust og solid forsvarsspiller. Får trekk for ikke å henge med da hans mann snek seg bak ham og gjorde 2-0 til Man U rett før pause, og pluss for en fin assist til 2-2.

Stephen Samba 5 – Den store midtstopperen har hatt en bra sesong og vi synes han gjorde en bra kamp i dag også. Var en av flere som var passive ved frisparket som ga det første baklengsmålet, men hadde flere fine brytninger og er blitt sikrere i pasningsspillet.

Andre Wisdom 4 – Kapteinen er ei granittblokk bakerst og potensialet er utvilsomt der, men har også tendens til å ha en og annen dårlig involvering. I dag var han blant de skyldige på 0-1 og ga også bort et farlig frispark på 16-meteren i 2.omgang.

Jack Robinson 5 – Har mer rutine enn mange av sine lagkamerater, til tross for at han fortsatt bare er 18 år. Gjorde få feil i dag og hadde kontroll på sin side, men skulle gjerne sett litt flere initiativ framover.

Conor Coady 5 – Stod bra opp på den sentrale midtbanen og vant dueller i sin ankerrolle. Hadde nokså stor feilprosent på fremspillene sine.

Michael Roberts 4 – Gjør en ryddig jobb sammen med Coady sentralt, men greier aldri å sette noe preg på kampen.

Suso 7 – Virket litt utilpass ute på høyrekanten før pause, selv om han hadde enkelte glimt. I 2.omgang viste han langt mer besluttsomhet, hvor han vant dueller og tok forseringer mer sentralt inn i banen. Et par susende skudd og ikke minst en rekke fine fremspill gjorde ham til den dominerende spilleren de siste 45 minuttene.

Krisztian Adorjan 4 – Ungareren har et fint blikk og en fin pasning i seg, men i dag ble det for pent og pyntelig og han kom aldri til sin rett mot en aggressiv motstander.

Michael NGoo 6 – Spilte på venstrekanten før pause, hvor han ikke liker seg så godt, men hadde likevel flere bra raid med de lange beina sine og var etter vår oppfatning den mest positive av de røde. Etter hvilen spilte han på topp og scoret det viktige reduseringsmålet.

Adam Morgan 3 – Kjempet seg til en nesten mulighet i de 45 minuttene han spilte, men for øvrig ble han pakket inn lengst fremme. Til hans forsvar fikk han også svært lite å jobbe med da Liverpool hadde for liten fart på sitt spill i 1.omgang.

Nathan Eccleston 5 – Fikk en omgang på venstrekanten, og spilte seg opp etter en rufsete start. Tok godt vare på sjansen som ga utligningsmålet.