Spillere ventes å bli hvilt

Kenny Dalglish antyder at han vil disponere troppen til morgendagens kamp mot Fulham, og med tanke på at det skal spilles FA-Cup finale til lørdag.

Det ventes at Dalglish vil hvile flere nøkkelspillere til den utsatte ligakampen mot Fulham 1.mai. I Norwich var spillere som Martin Skrtel og Jay Spearing ute, mens Andy Carroll skal være plaget med et liten lyskestrekk. Sentrale folk som Daniel Agger, Steven Gerrard og Luis Suarez vil trolig være i tankene til manageren i forhold til spillere han ønsker å spare til Wembley.

- Jeg synes noen bør se nærmere på terminlisten da de eneste som det ikke synes å bli tatt hensyn til er spillerne og de krav som settes til dem, understreker Kenny Dalglish til The Times.

- Vi kommer til å ta ut et lag som vil yte klubben rettferdighet, fortsetter skotten, som kanskje vil se på kampen mot Fulham som en passende anledning til å gi 17-årige Raheem Sterling ytterligere noen minutter på førstelaget.

- Vi har oppført oss med mye verdighet og forpliktelser når det gjelder hver kamp vi har spilt i liga og cup denne sesongen, og jeg kan ikke skjønne hvorfor vi skulle forandre på det.