Spillerforeningen ønsker å megle

Gordon Taylor i den engelske spillerforeningen sier at han ønsker alle parter kan snakke sammen for å få slutt på feiden mellom Evra og Suarez, og mellom Manchester U og Liverpool.

- Jeg trodde dette kunne være dagen hvor vi kunne sette en strek under det og komme oss videre, sier Taylor til BBC i kjølvannet av at Luis Suarez ikke forsøkte å ta Patrice Evra i hånden foran kampen på Old Trafford. Hendelsen kom i forkant av hva som skal ha vært provokasjoner fra Evra både i pausen og ved kampslutt, og hvor dette ble fokus fra pressen mot managerne etterpå. Alex Ferguson mente at Suarez var en skam for LFC, mens Kenny Dalglish hevdet han ikke så presentasjonen før avspark og mente hans spiller ikke hadde noe ansvar for hva som hadde skjedd.

- Etter å ha hørt før kampen at det skulle være håndhilsning, og det så ble bevisst avvist, fikk jeg vondt i mellomgulvet, fortsetter Gordon Taylor.

- Jeg er veldig bekymret over at det har kommet så langt. Det må bli ordnet opp i av FA, Premier League, PFA (spillerforeningen) og Managerforeningen. Det er bra å ha stor rivalisering mellom klubber og byer, men dette har utviklet seg til noe mer.

- Det er min jobb å prøve å stoppe slike saker fra å komme ut av kontroll.

- Helt i starten kontaktet jeg begge klubbene, men det var verken mulig å komme til forsoning eller at noen var villig til å akseptere skyld eller unnskylde seg, og siden har det bare blitt trappet ytterligere opp.

- Situasjonen er nå i ferd med å komme ut av kontroll og det er ikke sunt. Jeg ville ha forventet at Liverpools eiere og direktører ville prøve å få til en bedre atmosfære og få satt en strek under dette. Ingen er tjent med at dette forblir betent.

- Hvis det ble tilbudt et håndtrykk fra Patrice Evra ville jeg ha trodd han (Suarez) ville ha tatt det i mot istedenfor å skyve det unna. Dette hjalp ikke noe og førte til en genuin reaksjon. Det har også svekket Kenny (Dalglish).