Spillerne fikk fri i går

Brendan Rodgers ga spillerne treningsfri i går, men troppen var tilbake på treningsfeltet nå i formiddag, for en lett treningsøkt foran kveldens kamp mot Stoke.

Liverpool har normalt sett trent 24 timer før Boxing Day-kampen, men Rodgers bestemte i år at spillerne i stedet skulle slappe av 1.juledag og tilbringe dagen med sine familier.

Stewart Downing tror det var et sjakktrekk av Rodgers å gi spillerne treningsfri i går, og håper at laget skal få godt betalt for dette når man møter Stoke i kveld.

- Dette var managerens avgjørelse, og en fin gest, sier Downing til Liverpool Echo.

- Manageren stoler på sine spillere, og det er slik han håndterer oss. Vi vil forberede oss godt, og sørge for at vi er klare til kampen. Oppnår vi ikke et resultat i kveld, vil vi neppe få fri 1.juledag neste år.

- Han stoler på oss, og nå må vi betale ham tilbake gjennom godt spill og et godt resultat. Er vi ikke på hugget mot Stoke, vil vi ha skutt oss selv i foten.

- Martin O'Neill pleide å gi oss fri på 1.juledag da jeg var i Aston Villa, og det fungerte ettersom vi vant på Boxing Day. Forhåpentligvis blir det likedan her.

- Vi må bare sørge for at vi spiller på samme nivå som mot Fulham sist helg. Vi reiser til Stoke med tro på oss selv etter den seieren, og jeg tror vi kan slå dem. Vi trenger å vinne noen kamper på rad.