Spiss og høyrekant ønskes

Liverpool Echo melder at Brendan Rodgers ønsker å hente inn en spiss og en høyrekantspiller i sommer. En prioritet å komme til enighet med Daniel Agger om ny kontrakt.

Brendan Rodgers er i gang med å legge sine første transferplaner. Det virker sannsynlig at Hoffenheims offensive midtbanespiller Gylfi Sigurdsson kommer til å signere for Liverpool FC. Ifølge Liverpool Echo har Rodgers satt opp en liste med transfermål. En høyrekantspiller og en ny spiss skal også være ønsket for å styrke spillerstallen.

James Pearce i lokalavisen skriver også at Rodgers har som en av sine prioriteringer å få Daniel Agger til å forlenge med klubben. Dansken har for tiden en kontrakt med varighet frem til 2014. Midtstopperen har nok ikke blitt mindre attraktiv blant klubber i Europa etter en godt EM-sluttspill.

For øvrig på transferfronten skal Liverpool være interessert i Birminghams Foday Nabay, men ingen avtale er på plass ennå. De røde har fulgt 14-åringens utvikling, men kan få konkurranse fra Manchester City og Arsenal om spillerens signatur. Sierra Leone-fødte Nabay, som kan spille spiss eller på kanten, har representert England på U16-nivå.

Nick Powell gikk nylig til Manchester United for £3M. Liverpool var nær ved å signere ham for £250000 for to år siden, men Dario Gradi i Crewe ønsket ikke å selge. I motsetning til hva som har blitt rapportert andre steder, la Liverpool aldri inn et bud denne gang.