Sterling fryder seg over ny kontrakt

Raheem Sterling fryder seg over å ha sikret seg en ny langtidskontrakt med Liverpool FC som førjulspresang.

- Det er en lettelse å ha fått dette unnagjort. Jeg er glad for å ha signert for en så stor klubb. Det var godt å få dette av veien, sier 18-åringen til Liverpoolfc.com.

- Ikke minst var det godt å få dette unna fordi det nå nærmer seg jul, og bursdagen min er akkurat overstått, legger han til.

- Jeg tror jeg snakker for hver eneste spiller i klubben når jeg sier at det er en utrolig følelse å gå ut på Anfield. Å få spille på en så stor stadion med en slik fantastisk stemning, foran slike utrolige fans, er strålende.

- Det har vært godt å få en del spilletid denne høsten. Jeg kan ikke si så mye mer om Brendan Rodgers enn det som allerede er sagt. Han er en strålende manager. Måten han snakker både til de unge spillerne og seniorspillerne på, er noe du må rose ham for. Han behandler alle likt, og det er virkelig en god ting i en fotballklubb.

- Det er veldig frustrerende når alle, spesielt på Twitter, tror du ikke kommer til å skrive under, når du selv innerst inne vet at du kommer til å gjøre det før eller siden. Så det var veldig godt å få dette unnagjort nå. Jeg er glad for det.

- Å komme hit som 15-åring var veldig tøft, men trenerstaben på akademiet gjorde det enklere for meg. Jeg er takknemlig for den spillestilen de legger opp til også. Jeg har lært av den.

- Jeg forventer mer av dette Liverpool-laget etter nyttår. Spesielt etter at manageren har fått hentet inn nye spillere. Vi vil ta steg fremover, og forhåpentligvis prestere så godt som vi overhodet er i stand til.

- Familien min, som har vært med meg hele veien, er min største inspirasjonskilde. Jeg ønsker bare å gjøre dem stolte og glade. Fotball er selvsagt en av de tingene jeg setter mest pris på, så jeg tror at jeg alltid vil være sulten på suksess. Jeg vil stå på for at både jeg og laget skal bli bedre.

- Supporterne har vært strålende mot meg helt siden jeg fikk sjansen på førstelaget. De har vært førsteklasses. Bare det å vite at jeg har deres støtte er godt. Forhåpentligvis klarer jeg å gi dem litt tilbake gjennom mine prestasjoner ute på banen, og vise dem at jeg er en god spiller.