Sterling håper å imponere

Raheem Sterling er begeistret for fotballfilosofien til Brendan Rodgers, og håper å kunne imponere den nye sjefen tidlig.

- Det er godt å være tilbake på Melwood med den nye manageren. Han får alle til å føle seg velkommen, selv de yngre guttene som kommer opp. Det er veldig godt for oss at han snakker med oss. Han gir råd, og er en god manager, sier Raheem Sterling til Liverpoolfc.com

Sterling fikk sin førstelagsdebut i ligaen forrige sesong, og håper på flere minutter under en fotballfilosofi som bør passe han godt.

- Manageren liker vinger som presser høyt oppe i banen. Jeg jobber med det for å kunne imponere han tidlig, og ser frem til det. Jeg er ikke den høyeste eller største gutten, så det er mer om å få brukt styrkene mine så jeg kan være klar når jeg blir bedt om det.

- Han får oss til å spille fotball. Det har kun vært en uke, men allerede kan du se forbedringer i bevegelsen uten ball. Det har vært veldig god fotball så langt. Angrepsspillet hans passer meg perfekt, men jeg må fortsette å jobbe hardt på trening for å bevise hva jeg kan, og forhåpentligvis vil det belønnes.

- Jeg kan ikke ta noe for gitt, og må jobbe hardt hver dag på trening. Manageren har sagt at dersom du er god nok er du gammel nok, og det er fint for meg å vite, avslutter 17-åringen.