Sterling ønsker å bli målfarligere

Raheem Sterling har bare scoret ett mål på 26 kamper for Liverpool denne sesongen. Både hans mor og manager Brendan Rodgers ønsker å se kantspilleren oftere i straffefeltet.

- Min mor tror hun kan mye om fotball. Hun prøver å fortelle meg hva jeg kan gjøre bedre. Noe av det manageren sier til meg sier hun også til meg. Og det handler om å komme inn i feltet. Hun sier: «Du er aldri i straffefeltet», men hun må ha et poeng fordi manageren sier det samme. Jeg må virkelig sette fart i det nye året og vise supporterne og klubben hva jeg kan gjøre, sier Raheem Sterling til Daily Mail.

Raheem Sterling signerte ny femårskontrakt med Liverpool i forrige uke.
- Kontrakten handlet aldri om det økonomiske. Jeg ønsket bare å få kontrakten i havn. Når folk spurte meg om hvorfor jeg ikke hadde signert, var det på et tidspunkt jeg ikke engang hadde begynt forhandlinger.

- Om jeg kommer til å bli distrahert? Nei. Jeg har en mor som alltid passer på meg og hjelper meg til å holde føttene på jorden, så det er bra. Det er selvsagt bra at min mor har flyttet hit med mine brødre og søstre fordi det er en god følelse å være med min familie.