Steven var klar for å kjefte

Steven Gerrard var klar for å kjefte på Luis Suarez for at han ikke hadde spilt han ballen da ballen seilte i mål for uruguayanerens første hattrick i den røde drakta.

Luis Suarez scoret i kveld sitt første hattrick i Liverpool-drakt, da Liverpool knuste Norwich 3-0 på Carrow Road. Alle tre målene var av den vakre sorten, men Liverpools nummer 7 sparte det beste til slutt.

Han stjal ballen fra Norwich-forsvareren, avanserte et par meter før han lobbet ballen praktfullt i mål fra 45 meter. En kandidat til årets mål i Premier League. Etterpå fortalte Steven Gerrard at han var klar for å kjefte på Luis for at han ikke hadde sentret - slik han også var på Xabi Alonso da spanjolen scoret fra egen banehalvdel mot Luton i FA cupen for noen år tilbake.

- Jeg var klar til å kjefte han huden full for at han ikke sentret ballen til meg. Han er virkelig som den gutten på skolen som hadde på seg gullsko. Jeg var klar til å kjefte, men fikk snudd meg rundt og applaudert, sa Steven til ESPN etter kampen.

- Han er en toppspiller, og en av de beste i verden når han har dagen. I dag hadde han dagen.