Sturridge med medisinsk test i morgen

Liverpool Echo melder at Daniel Sturridge skal gjennomgå medisinsk test på Melwood i morgen.

Echo skriver at Sturridge skal gjennomgå en medisinsk test i morgen, i forkant av en £12M-overgang fra Chelsea til Liverpool.

Anfield-klubben står klare til å fullføre overgangen, etter at en tvist med spissens representanter har blitt løst.

Liverpool kom til enighet med Chelsea om en overgangssum tidligere denne uken, men det var altså et problem med pengekravene til 23-åringens agent. Derfor gikk manager Brendan Rodgers ut og advarte Sturridge og hans agent om at Liverpool ikke kom til å fire på kravene, og de røde skal ha vurdert Paris Saint Germain-spissen Kevin Gameiro som et alternativ til Sturridge.

Echo skriver imidlertid at partene nå har blitt enige, og Sturridge forventes til Merseyside i morgen for den medisinske testen. Lokalavisen regner det som usannsynlig at det blir noen offisiell bekreftelse på overgangen før transfervinduet åpner 1.januar.

Daniel Sturridge står bokført med fire landskamper for England. Han har scoret 24 mål på 49 starter og 47 innhopp fra benken for Chelsea, etter overgangen fra Manchester City sommeren 2009. Han hadde et suksessfullt låneopphold i Bolton i 2010/11-sesongen, hvor han gjorde åtte mål på 12 kamper.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.