Suárez drømmer om derbyscoring

Luis Suárez gleder seg til oppgjøret mot Everton på Wembley. Han mener engelske derbyoppgjør er noe helt spesielt.

Uruguayaneren opptrådte i en rekke oppgjør mellom de nederlandske erkerivalene Ajax og Feyenoord, men Suárez mener Merseyside-derbyene stiller i en annen klasse.

- Det kan egentlig ikke sammenlignes med matcene mellom Ajax og Feyenoord. Derbyene her i England er enda mer spesielle. Atmosfæren rundt kampene mellom Liverpool og Everton gir deg et adrenalinrush. Man vil vise frem hele sitt register, sier Suárez, ifølge Liverpool Echo.

25-åringen trives med intensiteten som hører til lokaloppgjør, og Suárez er glad for at han kan være med og bidra.

- Kampene spilles i et høyt tempo, og det er mange tøffe taklinger. Det er herlig å spille i slike kamper. Ingen spillere vil gå glipp av dem. Jeg har spilt i noen Merseyside-derbyer, men jeg vil lære mer for hvert derby jeg spiller.

Suárez opplever at Everton-fansen mildt sagt kan styre sin begeistring for ham. Det gir Liverpool-spissen ekstra motivasjon foran oppgjøret på Wembley.

- De er ikke altfor vennlige mot meg, men det forstår jeg godt. Det er en del av rivaliseringen. Sånn er fotball, sier angrepsspilleren.

Han legger ikke skjul på at han drømmer om Wembley-scoring mot Everton.

- Det er alltid stort å score i derbyer, men det vil være ekstra spesielt om jeg klarer å gjøre det på Wembley. Det viktigste er imidlertid at vi slår Everton og avanserer til finalen, slår Suárez fast, ifølge Liverpool Echo.