Suarez best i september

Luis Suarez er blitt kåret til Standard Chartered Player of the Month for september.

Liverpools nummer 7 gjorde fire mål i løpet av september måned, inkludert hans fantastiske hat-trick mot Norwich på Carrow Road. Uruguayaneren fikk 33% av stemmene i avstemningen på Liverpoolfc.com. Raheem Sterling kom på andreplass med 20% av stemmene og Nuri Sahin på tredjeplass med 15% av stemmene.

Suarez ble tildelt trofeet for månedens spiller på Melwood tidligere i dag.

- Det er spesielt for meg å få denne utmerkelsen, fordi det er supporterne som har stemt meg frem. De støtter meg hele tiden, og er veldig viktige. Det var en god følelse å gjøre hat-trick mot Norwich. Jeg prøver å score i alle kamper jeg spiller i, og Norwich-kampen var spesiell. Men det viktigste er alltid at Liverpool vinner, uttaler spissen.

Suarez kom tilbake til Merseyside etter landslagsoppdrag i Bolivia sent torsdag kveld. Trass i den lange reisen erklærer han seg spilleklar til morgendagens kamp mot Reading.

- Landskampene var ingen god opplevelse for oss, fordi vi tapte dem begge. Men jeg er klar for morgendagens kamp. Det er viktig at vi tar tre poeng mot Reading, sier han.

- Dette er en veldig viktig kamp, fordi vi må begynne å vinne på Anfield foran våre egne, spesielle supportere. De støtter alle spillerne hele tiden, og vi ønsker å ta tre poeng for dem, avslutter han.