Suarez forberedt på mishagsytringer

Luis Suarez er fullt klar over at han ikke er noen populær mann blant Manchester United sine fans, og han er fullt innstilt på at han kommer til å bli buet på når han entrer Old Trafford kommende lørdag.

- Jeg vet det kommer til å bli en anspent stemning når vi møter Manchester United, fordi jeg møter Evra igjen. Men jeg er vant til at motstanderens fans piper mot meg. Jeg håper at det ikke skjer noe uvanlig. Jeg må bare glemme det som har skjedd i denne kampen, uttaler Suarez til Radio Sport 890 i Uruguay.

- Jeg vet at Manchester United sine fans vil forsøke å gjøre det ukomfortabelt for meg. Men jeg må bare si til dem at de kommer til å inspirere meg til ytterligere innsats om de piper mot meg.

- Jeg har ikke dårlig samvittighet, og har ikke vært deprimert i det hele tatt i løpet av suspensjonen. Jeg vet hva jeg gjorde, og det er en slags sedvane i fotballen at det som skjer på banen, forblir på banen, og der stopper dette for meg.

- Det var virkelig tøft for meg å ikke få spille på så lang tid. Jeg ønsket å gjøre så mye når jeg kom inn mot Tottenham, og det var ikke til hjelp akkurat. Før kampen bestemte jeg meg for å glemme det som har skjedd. Det ville bare ha blitt mer komplisert for meg om jeg hadde tenkt på det som har skjedd de siste to månedene. Jeg ønsket å hjelpe laget, men jeg synes ikke det var noen morsom kamp. Men heldigvis er jeg tilbake på banen, og det er det viktigste for meg.

- Jeg vet at folk ser på meg med andre øyne i England. Som et eksempel kan jeg nevne at mens jeg varmet opp foran innhoppet mot Tottenham, var det kameraer som pekte mot meg hele tiden. Selv da jeg satt på benken ble jeg fulgt av kameraene. Jeg føler at folk holder øye med meg. Jeg forstår det. Det er prisen jeg må betale på grunn av suspensjonen.

- Jeg må være mer forsiktig. Jeg protesterer ofte på dommeravgjørelser, men må kontrollere meg selv bedre fordi folk holder øye med meg hele tiden.

- Jeg må takke Liverpools fans, som har støttet meg på banen og på gata. Jeg føler meg komfortabel i Liverpool takket være dem. De elsker meg.