Suarez og Gerrard spiller mot Anzhi

Velinformerte Andy Hunter i The Guardian hevder at både Luis Suarez og Steven Gerrard kommer til å starte kampen mot Anzhi Makhachkala i morgen kveld.

Ifølge seriøse The Guardian kommer ikke Brendan Rodgers til å hvile Luis Suarez og Steven Gerrard foran søndagens Merseyside-derby på Goodison Park, i et forsøk på å styrke Liverpools posisjon i gruppe A i Europa League.

De røde ligger som kjent på tredjeplass i gruppen etter hjemmetapet for Udinese, og møter altså gruppelederen i morgen kveld, vel vitende om at et nytt nederlag vil minske deres sjanser til avansement betraktelig. Brendan Rodgers kommer derfor ikke til å gjøre store endringer på laget til møtet med Guus Hiddinks mannskap, om vi skal tro The Guardian.

Avisen skriver at både Luis Suarez, Steven Gerrard, Martin Skrtel og Daniel Agger vil starte kampen mot russerne.

- Eto'o er fantastisk. Et kjent navn. Men vi har gode forsvarere som Daniel Agger og Martin Skrtel som vil la ham vite at de er der, uttalte Liverpools assistentmanager Colin Pascoe under pressekonferansen på Anfield onsdag ettermiddag.

- Anzhi er en sterk enhet. Et stort lag, med store spillere, fortsatte han.

- Vi har forandret på laget til kampene i Europa tidligere denne sesongen, men vi ser på dette som en veldig viktig og hard kamp, og vi vil trolig stille med et noe sterkere lag enn vi har gjort tidligere. Vi er på hjemmebane, og dermed er det opp til oss å vinne mot en tøff motstander. Anzhi er et lag som er på vei til Champions League, slo Pascoe fast.

- Vi er i en vanskelig situasjon. Etter Anzhi har vi kamper mot Everton, Swansea (i ligacupen), Newcastle, Anzhi borte og så Chelsea. Vi må forandre på ting avhengig av kampene. Men vi ønsker å vinne denne. Så enkelt er det.

- Anzhi har kun tapt en av 21 kamper denne sesongen. Dette er en sterk gruppe, men dersom du ønsker å gjøre det bra i denne turneringen må du slå de beste lagene, avsluttet assistentmanageren.

Guus Hiddink og sportsdirektør Roberto Carlos var en del av en Anzhi-delegasjon som la en krans på Hillsborough-minnesmerket etter den russiske klubbens trening på Anfield onsdag kveld.