Suarez og Gerrard spiller mot Udinese

Brendan Rodgers har bekreftet at Luis Suarez og Steven Gerrard vil være involvert mot Udinese i morgen. Daniel Agger spiller trolig ikke, og Jose Enrique er fortsatt skadet.

- Situasjonen er som sist helg, svarte Brendan Rodgers da han ble spurt om Liverpools skader under ettermiddagens pressekonferanse på Anfield.

- Jose Enrique er startet med løpetrening og vi vil ta en vurdering senere om han kan bli aktuell til kampen mot Stoke. Lucas viser også bra fremgang.

Manageren ble også spurt om hvorvidt han igjen kom til å rotere på laget til Europa League, og hvordan det i så fall stilte seg med spillere som Suarez, Gerrard og Agger.

- Jeg ser på hver kamp og tar ut et lag til å vinne den kampen. Udinese er en sterk motstander og vi må sørge for å ha en tropp i forhold til det. De nevnte spillerne vil bli involvert i kampen, svarte manageren angående Luis Suarez og Steven Gerrard.

- Daniel Agger har litt smerte i kneet, men han er en kriger og vil være tilgjengelig til de neste kampene. Da jeg kom hit var jeg klar over hans historikk når det gjelder skader og vi må hele tiden håndtere det best mulig, forklarte Rodgers med hva vi vurderer som en klar hentydning om at dansken vil bli spart i morgen.