Suarez scoret

Luis Suarez scoret Uruguay sitt mål i Russland, mens Spania tok tre nye poeng i jakten på kvalifikasjon til U19 EM. Tap for Adorjan og Hodzic. England knuste Slovenia. Oppdatert.

Sebastian Coates var plassert på benken og ble sittende hele kampen, mens Luis Suarez igjen ble midtpunktet for et Uruguay som spilte 1-1 i Russland i kveld.

Liverpools nummer 7 scoret et flott mål da han dro seg inn i boksen og banket ballen ned i det nærmeste hjørnet etter 48 minutter. Russerne svarte like etter ved Kerzhakov, og 1-1 sto seg som sluttresultatet.

Dermed står Luis med 27 scoringer på 54 kamper for Uruguay. Kun fem mål bak Diego Forlán som har landslagsrekorden med 32.

Seier for Suso
Suso startet igjen med nummer 10 på ryggen da Spania U19 møtte Italia i dag. Også italienerne vant sin åpningskamp på onsdag, så vinneren ville få en luke på toppen.

Italia tok ledelsen 1-0 ved Riccardo Improta etter 11 minutter, før innbytter José Campana utlignet for Spania. Også denne gang fikk de unge spanjolene sitt avgjørende mål sent, og etter 82 minutter satte Jesé Rodriguez inn vinnermålet.

Suso noterte seg for et par skudd på mål, og tok også i dag dødballene for Spania. Han spilte 90 minutter, og meldte på twitter etter kampen at han var glad for en ny seier.

- Takk til alle for meldingene. En flott kamp og seier. Vi håper å gå videre til sluttspillet i Estland. Vår siste kamp er mandag, twitret Suso.

Mandag er det Belgia som venter i siste kamp i gruppe 7.

Stortap for Adorjan
Like bra gikk det ikke for Krisztian Adorjan i gruppe 3. Ungarn gikk på et stortap med 4-0 for Romania i sin åpningskamp. Adorjan spilte hele kampen.

Tap for Hodzic
Armin Hodzic og Bosnia tapte 4-2 mot Georgia i sin kamp. Hodzic kom inn i det 58. spilleminutt, på stillingen 3-2.

England knuste Slovenia
I gruppe 2 møtte England nå Slovenia i Preston. Jack Robinson startet kampen og spilte 90 minutter, mens Jack Dunn ble værende på benken.

Det sto 0-0 til pause, men engelskmennene våknet i andreomgang og scoret hele fem ganger. Jack Robinson fikk det gule kortet etter 45 minutter.