Suarez takker fansen

Luis Suarez takker supportere til Liverpool og hans tidligere klubber Ajax og Nacional for støtten den seneste tiden. Også støtte fra Uruguays president.

Luis Suarez har mottatt støtteerklæringer fra mange supportere etter at han fikk massiv kritikk av engelsk presse for å ha nektet å håndhilse på Patrice Evra før møtet med Manchester United sist helg. I gårsdagens Europa League-kamp mellom Ajax og Manchester United sang Ajax-fansen for Suarez, mens bannere ble vist frem av spillere og supportere i Nacionals tap mot Libertad i Copa Libertadores.  «Vask munnen din Ferguson før du snakker om Suarez» og «Suarez er fra Nacional. Evra må være fra (erkerivalen) Penarol» var noe av det som sto (oversatt)på bannerne.

- Jeg ønsker å takke for den flotte støtten Liverpools supporterne har gitt meg de seneste dagene, skrev Luis Suarez på Twitter i går.

- Jeg vil igjen takke supporterne til Ajax for det de gjorde i dag.

- Som dere vet er jeg uruguayaner, og jeg spiller for landslaget. Jeg ønsker å takke fansen, spillere og trenere i Nacional for deres flotte støtte i dag!

- En million takk til alle!

Suarez har også mottatt støtte fra Uruguays president Jose Muijica.
- Vår solidaritet er med Suarez, den herlige gutten som har gitt oss så mye glede på fotballbanen, fordi vi først av alt elsker ham, sier Mujica.

- Som barn ble han født i fattigdom der man er divisjoner unna å få faglig opplæring i hva som er riktig etikette.

- Han er stor på fotballbanen fordi han utretter fantastiske mirakler av en slik kunst. Han fortjener ikke det medietrykket som har blitt rettet mot ham fordi vi vet helt klart at han ikke var, er eller aldri kommer til å bli rasist.